» 3DPE » پرینت سه بعدی چراغ دکوری یونانی
آباژور

پرینت سه بعدی چراغ دکوری یونانی

آیا دوست دارید که یک پروژه دکوراسیون و نورپردازی زیبا ازالگو و نقوش باستانی را تجربه کنید؟ این آباژور پر پیچ و خم یونانی، یک پروژۀ ساده ولی بسیار زیبای پرینت سه بعدی است که توسط Daniel Hultgren طراحی شده و نورپردازی دکوری شگفت انگیزی را در محیط خانه یا اداره ایجاد میکند.

در هنر یونان و روم باستان، معمولاً به طراحی هایی برخورد می کنیم که شامل حاشیه‌ های تزئینی هستند؛ این تزئینات از یک خط ممتد سرچشمه می‌گیرند و به صورت یک شکل خاص تکرار می‌شوند. این خطوط که اغلب در معماری و سفالگری یونان مشاهده می شوند، دارای الگوهای پیچیده ای هستند که باعث ایجاد یک هزارتوی خطی می شود.

باور کنید یا نه، این سبک تاریخی هنوز در سرتاسر جوامع مدرن پابرجا است و همچنان یکی از موضوعات برجسته در معماری باقی مانده است. پس چندان هم عجیب نیست که چراغ مارپیچی یونانی تبدیل به یکی از محبوبترین پروژه های سایت Thingiverse.com تبدیل شود.

این حجم نوری زیبا که توسط طراحی سوئدی به نام Daniel Hultgren ساخته شده و از لامپ LED بهره می برد، نقوش مارپیچ حیرت انگیزی را در سراسر خانۀ شما پخش خواهد کرد. اما نگران پیچیدگی زیبایی شناسانۀ آن نباشید، چرا که پرینت و مونتاژ این چراغ به طرز عجیبی ساده است و همین امر این چراغ را به یک پروژۀ عالی آخر هفته تبدیل میکند.

بیایید نگاهی دقیق تر به نحوه پرینت سه بعدی آباژور داشته باشیم.

طرز ساخت و وسایل مورد نیاز پروژه:

به غیر از بخشهای چاپی، شما به یک سیستم نوری مثلا برند Ledberg نیاز دارید؛ این وسیله از یک لامپ 3 وات تکی LED تشکیل شده که به یک سوئیچ داخلی 24 ولتی DC وصل می شود و همچنین منبع تغذیه AC به DC دارد. البته بسته به سلیقه خودتان هر چیز نوری متناسب دیگر را میتوانید از فروشگاههای اینترنتی لوازم الکترونیک یا مغازه های لوازم برقی خرید کنید.

فایلهای STL آباژور یونانی را دانلود کنید. بنا بر گفتۀ طراح، هم بخش 1 و هم بخش 2 باید با دو دیواره (wall) و پرشوندگی کامل (solid Infill) پرینت شوند. لایۀ اول در اینجا بسیار حیاتی است، بنابراین شاید بهتر باشد که سرعت پرینت را کاهش دهید.

3d print

برای تنظیمات اسلایسر پرینتر سه بعدی پیشنهاد شده است که ارتفاع لایۀ اول را روی 0.3 میلیمتر تنظیم کرده و لایه های بعدی روی 0.2 میلیمتر قرار دارند. همچنین چاپگر سه بعدی در محورهای X و Y به حجم ساخت 300 میلیمتر یا بیشتر نیاز دارد، در صورتی که پرینتر سه بعدی شما حجم ساخت کوچکتری دارد باید قطعه را بیشتر برش بزنید.

مقاله مرتبط: پروژه آخر هفته: آموزش پرینت سه بعدی چراغ خواب

چون مکعب دارای شیار در تمامی سطوح است، جهت پرداختکاری کمتر پس از پرینت، دقت چاپ را بالا در نظر بگیرید و تنظیمات ساپورت گذاری هم دارای کمترین اثر روی سطوح باشند. در هر حال پس از پرینت سه بعدی قطعات احتمالا باید از کاغذ سمباده برای پولیش استفاده کنید (چون شیارها ظریف هستند به دقت این کار را انجام دهید). اگر پس از پرداختکاری از رنگ یا سطح فیلامنت راضی نیستید، پیشنهاد میشود به دلخواه خودتان این بخشها را ابتدا کاغذ سمباده زده و سپس با اسپری اکریلیک رنگ کنید.

پروژه پرینتر3بعدی

وقتی که قطعات چراغ را پرینت سه بعدی کردید، زمان مونتاژ کردن رسیده است. این قسمت آسان پروژه است. قسمتهای اول و دومِ چراغ را بردارید و به آنها چسب بزنید تا به هم متصل شوند. مراقب باشید که هنگام خم کردن قطعات چاپی ملایم رفتار کنید زیرا خطر شکستگی وجود دارد. در هنگام چسب کاری، حواستان باشد که لبه های بیرونی قطعات چسبی شوند اما لولاها تمیز بمانند.

سپس، لامپ LED را بردارید و پیش از رد کردن سیم از داخل قطعۀ چاپی، حلقه و لنز را از آن جدا کنید. در نهایت، با استفاده از چسب دوطرفه یا بست کمربندی چسب دار، لامپ LED را به داخل قطعۀ چاپی وصل کنید و با برقراری جریان برق از نقوش فریبنده و مسحور کننده روی دیوار لذت ببرید.

لطفا نظرات و سوالات خود درباره این پروژه را در بخش کامنتیگ مطرح کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
telegram

مشاوره خرید و پشتیبانی مشتریان

واتس اپ phone تماس تلفنی چت آنلاین چت آنلاین