» 3DPE » 9 مدل از بهترین پرینترهای سه بعدی اوپن سورس
3d printers

9 مدل از بهترین پرینترهای سه بعدی اوپن سورس

فلسفه open source در فضای پرینت سه بعدی بسیار مرسوم شده و برخی از علاقه مندان نیز آن را جزو شرایط لازم برای دستگاه های خود می دانند. اینجا ما به برخی از بهترین پرینتر های سه بعدی منبع باز اشاره می کنیم و به سیر تحول آنها نگاهی سریع می اندازیم.

1- پرینتر سه بعدی Anet A8

میانگین قیمت بازار: 160 دلار

3d printerپرینتر سه بعدی Anet A8 یکی از پرینتر های کم هزینه ای است که درآمد بالایی از فروش دارد. با پرداخت پولی کمتر از 200 دلار، نسبت به تنظیماتی که انجام می دهید، می توانید عملکردی بالای متوسط داشته باشید.

شما می توانید در بررسی های رسمی در مورد این دستگاه اطلاعات بیشتری به دست آورید. این یادآوری لازم است که دستگاه نیاز به مونتاژ دارد و این تنها مربوط به مونتاژ چند بخش نمی شود. دستگاه به صورت قطعات جداگانه عرضه می شود و شما باید آن ها را به یکدیگر وصل کنید و این برای افراد تازه کار می تواند دلهره آور باشد.

ماهیت Open Source این پرینتر سه بعدی باعث می شود که اولا به شما احساس قابلیت هک شدن توسط خودتان را می دهد و دوما شما با یک انجمن عظیم برخورد می کنید که از آن طریق می توانید اصلاحات و پیشرفت هایی را بر روی دستگاه خود اعمال کنید.

اگر شما یک کاربر در حد متوسط هستید و یا روحیه کافی برای کار با پیچ و مهره و سیم برای شش ساعت در آخر هفته را دارید، این دستگاه می تواند تجربه ارزنده ای باشد.

2- چاپگر سه بعدی Printrbot Play

میانگین قیمت بازار: 310 دلار

3d printer

هر چند این پیشنهاد کمی قدیمی است، اما Printrbot به دلیل طراحی بی نظیرش، در لیست 2018 ما جا می گیرد. در این دستگاه از فلز خرد و پودر شده در ساخت بدنه اصلی، ابزار سر پرینتر و نگهدارنده رول استفاده شده است.

این کار باعث شده است که این دستگاه استحکام بالایی داشته باشد و شما نتیجه آن را در ظاهر صاف و صیقلی پرینتر و چاپ دقیق آن خواهید دید. همچنین، اگر نیاز دارید که دستگاه را به صورت مداوم جابجا کنید و نگران به هم خوردن تنظیمات آن هستید، ساختار محکم Printrbot Play نگرانی شما را رفع خواهد کرد.

این پرینتر سه بعدی Open Source به دلیل سادگی و کم هزینه بودن، برای تازه کاران بسیار مناسب است. با این حال، کاربرانی که کمی پیشرفته تر هستند، احتمالا به دنبال دستگاهی با حجم ساخت بالاتر می گردند چرا که این پرینتر حجم ساخت 10x10x12 سانتیمتر دارد و به بستر گرم شونده نیز مجهز نیست؛ البته تعویض بستر چاپ امکان پذیر است.

اگر شما اغلب مدل های بزرگ را پرینت می کنید پس این دستگاه به درد شما نمی خورد. در غیر این صورت، نگذارید که برچسب قیمت و ظاهر این دستگاه شما را فریب دهد. شما به پرینتری نگاه می کنید که مدت زیادی در بازار دوام آورده است.

3- چاپگر 3 بعدی Creality CR

میانگین قیمت بازار: 570 دلار

3dprinterزمانی که برای اولین بار این دستگاه ساده عرضه شد، موجی از بررسیها و نقدها را به همراه داشت. بسیاری از آنها، توانایی پرینت بدون نقص آن بر روی بستر گرم شونده بزرگ و قیمت مناسب آن را ستودند. پرینتر CR – 10 حجم پرینت 300x300x400 میلیمتر مکعب دارد و کار چاپ را به سرعت انجام می دهد.

وجود اکسترودر Bowden که بر روی ریل های آلومینیومی حرکت می کند باعث شده که Print Head بسیار فرز و سریع باشد. شما می توانید لیست تمام ویژگی های این دستگاه را در بررسی اختصاصی آن بخوانید.

مقاله مرتبط:  ۳۶ پرینتر سه بعدی بزرگ و گرانقیمت جهان

این پرینتر سه بعدی Open Source، هیچ چیز انقلابی و نوآورانه ای در این صنعت به وجود نیاورده و تنها ویژگی های شاخص آن سایز پرینت بزرگ و قیمت پایین آن هستند. اما ترکیب همین دو ویژگی کافی بود که بسیاری از افراد برای خرید این دستگاه قانع شوند.

| خرید پرینتر سه بعدی صنعتی |

4- پرینتر Rostock Max

میانگین قیمت بازار: 999 دلار

3d printerصادقانه بگوییم، یکی از دلایل اصلی درخواستها برای خرید Rostock Max، طراحی دلتای آن است که در پرینترهای سه بعدی کمتر دیده می شود. مشاهده حرکت Print Head در زمان چاپ می تواند بسیار جذاب باشد. دیدن حرکت سه بازو که در هماهنگی کامل با هم حرکت می کنند، آن را شبیه به یک عملیات جادویی می کند.

مقاله مرتبط: 10 مدل برتر پرینترهای سه بعدی اکسترودر دوگانه جهان

فراموش نکنید: این دلتا فواید واقعی هم دارد؛ در این دستگاه Print Head  از نوع Bowden است و نسبت به همتای Cartesian خود سریع تر و راحت تر حرکت می کند. به این معنی که شما می توانید چاپ سریع تری داشته باشید و در ضمن قطعات صاف و هموار تری تولید کنید. این پرینتر سه بعدی Open Source ، به عنوان یک دستگاه معمول، دارای اکوسیستم بزرگی از کیت های به روز شونده است که در ضمن نشانه خوبی از اجتماع کاربران است.

اگر هنوز یک پرینتر سه بعدی دلتا شکل ندارید و یا می خواهید با سرعتی بیش از پیش پرینت کنید، Rostock Max گزینه ای عالی برای شماست؛ فقط مراقب باشید زیاد به آن ضربه نزنید زیرا ممکن است تنظیمات آن به هم بریزد.

5- Ultimaker 2 Go

میانگین قیمت بازار: 1199 دلار

ultimaker

بله، ما هم می دانیم که شرکت Ultimaker پرینتر های بزرگتر و جدیدتری با ویژگیهای مدرن تولید کرده است. اما یک چیز هست که شما با این مدل می توانید انجام دهید در حالی که انجام آن با دیگر مدل ها مشکل است: آن را در کوله پشتی خود قرار دهید. (البته نه در کوله پشتی معمولی، یک کوله پشتی مخصوص برای آن وجود دارد).

پس نقطه قوت این دستگاه کوچک، قابل حمل بودن است. پرینتر Ultimaker 2 Go طوری طراحی شده است که به راحتی قابل حمل باشد، چیزی که در پرینتر های دیگر مشکل یا غیر ممکن است. البته این ویژگی هزینه ای هم دارد: این دستگاه برای ایجاد سهولت در جابجایی، حجم ساخت نه چندان بزرگ 120x120x115 میلیمتر مکعب دارد. 

  مقاله مرتبط: بررسی پرینتر سه بعدی ULTIMAKER S5

اشتباه نکنید، این پرینتر سه بعدی Open Source، همانند برادران بزرگترش، برای تمام مقاصد و اهداف چاپی از کوله پشتی بیرون آمده و  عملکرد قابل اعتمادی خواهد داشت. شما در این پرینتر نیز همان سیستم Bowden، پرینت عالی و کیفیت ساختاری را خواهید داشت که این شرکت به خاطرش معروف است.

اگر دنبال پرینتری هستید که عملکرد خوبی داشته باشد و با شما به گردش بیاید، Ultimaker 2 Go یک انتخاب فوق العاده است.

کمپانی Ultimaker از این طریق نیز به فضای Open Source وابسته است، همان طور که در مورد محبوب ترین نرم افزار اسلایسر دنیا یعنی Cura اینگونه است.

6- Lulzbot Mini

میانگین قیمت بازار: 1250 دلار

پرینت3بعدی

پرینتر Lulzbot Mini یک دستگاه قابل اطمینان است. ویژگی های این دستگاه شامل حجم ساخت 6 اینچ مکعب، بستر گرم شونده، تنظیم سطح خودکار، تمیز کننده نازل و حتی یک دسته حمل و نقل می شود.

کار با آن چشمگیر است و احساس فوق العاده ای دارد که البته با این قیمت همین انتظار نیز می رود. اگر می خواهید در مورد ویژگی های آن عمیق تر بدانید، به مقاله بررسی اختصاصی این پرینتر مراجعه کنید.

علی رغم همه چیزهایی که در مورد جنس پلاستیک آن گفته می شود، شرکتی که خط تولید Luzlbot را در اختیار دارد احتمالا از طریق مشارکت در فضای Open Source افزایش تولید این دستگاه را در برنامه خواهد داشت. برای مثال، آنها از چندین پروژه شناخته شده در فضای پرینتر سه بعدی مانند Slic3r پشتیبانی می کنند.

حقیقت این است که، اگر هنوز در باره Lulzbot Mini مطمئن نیستید باید نگرانی را کنار بگذارید. این دستگاه کارش را انجام می دهد و از اکثر دستگاه های دیگر بهتر انجام می دهد

7- BCN3D Sigmax

قیمت شرکتی: 5326 دلار

چاپگر3بعدی

پرینتر Sigmax که در اواخر سال 2017 به بازار عرضه شد، آخرین محصول شرکت BCN3D برای پرینت سه بعدی حرفه ای با FDM است. این دستگاه با قیمت حدود پنج هزار و پانصد دلاری، گرانترین پرینتر در این لیست است و بیشتر از دو برابر آنها قیمت دارد.

اول از همه اینکه این مجموعه فلزی بسیار عظیم است و حجم چاپ آن 420x297x210 میلیمتر مربع می باشد. اما تمام این فضا هدر نمی رود و این شرکت اسپانیایی با استفاده از سیستم اکسترودر دوگانه منحصر به فرد خود (IDEX)، به دستگاه این امکان را می دهد که از شبیه سازی چاپ همزمان در دو حالت Mirror و Duplication استفاده کند.

اما ویژگیهای دیگر: اکسترودر Bondtech، نازلهای قابل تعویض برای سهولت در استفاده از مواد مختلف، بالاترین نسخه نرم افزار Cura و حتی یک محفظه که دارای فیلترهایی برای جلوگیری از بوهای ناخوشایند است. همه اینها تلاش شرکت برای تولید یک پرینتر سه بعدی Open Source جهت حرفه ای ها است که نیاز به یک دستگاه کاملا قابل اعتماد و بدون خطا دارند.

اگر شما از همه قابلیت های اکسترودر دوگانه پیشرفته استفاده می کنید و به فضای زیادی نیاز دارید، از کار با Sigmax لذت خواهید برد. برای این که خیاتان راحت باشد بد نیست بدانید که اندیشه های زیادی در ساخت این دستگاه به کار رفته است تا شما بتوانید روی آن حساب کنید.

| خرید پرینتر سه بعدی رومیزی |

8- پرینتر 3 بعدی  Original Prusa i3 MK3

میانگین قیمت بازار: 750 دلار به صورت قطعات جداگانه و 1045 دلار به صورت مونتاژ شده

3dprinter

اکثر افراد حتی در ایران این پرینتر سه بعدی را می شناسند؛ دستگاه Prusa i3، به درستی، در جامعه پرینتر سه بعدی از احترام بالایی برخوردار است. این دستگاه پرینتی رویایی دارد؛ علاوه بر این دارای بسیاری از ویژگی های پنهان است که وقتی می خواهید در ساعت 3 صبح، پشت سر هم پرینت کنید، به کمک شما خواهند آمد.

به عنوان پرینتر سه بعدی منبع باز، Prusa i3 یکی از باز ترین ها است زیرا گروه Prusa Research تمامی فایل های طراحی خود را به صورت عمومی منتشر می کنند. این امر باعث به وجود آمدن موجی از مدل های هم خانواده با قیمتی پایین شده است که البته تمام نکته Open Source بودن در همین است.

خلاصه، Prusa i3 MK3 باید در هر لیستی از پرینتر های خوب، چه منبع باز باشد و چه نباشد، قرار بگیرد. در واقع، از نظر ما این دستگاه می تواند “بهترین پرینتر سال” نامیده شود. شما به سختی می توانید چیزی را پیدا کنید که این دستگاه قادر به انجامش نباشد، خصوصا با ارتقاء جدیدی که برای آن ارائه شده است.

9- پرینتر سه بعدی Deezmaker Bukito

میانگین قیمت بازار: 900 دلار

3dprinter

پرینتر Bukito شبیه هیچ کدام از دیگر دستگاه ها در این لیست نمی باشد: این دستگاه می تواند با باتری های قابل حمل کار کند، یعنی بدون محدودیت کار می کند. پرینتر قابل حمل قدرتمندی که با یک سیستم منحصر به فرد تسمه، دسته بزرگ حمل و نقل و طراحی غیرمعمول پایه ساخته شده است. به راحتی نیز قابل حمل است و این را بسیاری از کاربران، برای نمونه، با وصل کردن آن به کوادکوپتر ثابت کرده اند!

مقاله مرتبط: 10 مدل برتر پرینترهای سه بعدی اکسترودر دوگانه جهان

در زمینه کیفیت چاپ، Bukito بسیار خوب است. طبیعتا، در این پرینتر سه بعدی Open Source، عملکرد چاپ، نقطه تمرکز اصلی نیست. زمانی که شما به منبع برق مناسبی دسترسی ندارید و به یک ماشین هوایی متصل هستید، کارهای زیادی برای کمک به چاپ نمی توانید انجام دهید.

اگر می خواهید که از طریق سیستم Cloud پرینت کنید، Bukito گزینه مناسبی برای شما است. اما اگر کمتر به ماجراجویی علاقه دارید و بیشتر دنبال یک پرینتر رومیزی می گردید، بهتر است در مورد یک دستگاه دیگر تحقیق کنید که به جای روحیه سفر، عملکرد مناسب تری داشته باشد.

پرینتر سه بعدی Open source: یک پیش زمینه

دلیل انتشار این مطلب و اصولا هر یک از این پرینترها، منبع باز یا همان Open Source بودن است. استفاده از چاپگر سه بعدی FDM از پروژه های اولیه ای مانند RepRap شروع شد که تلاشی بود برای اینکه پرینتر سه بعدی بتواند مدلی بهتر از خود را تکثیر کند و در نتیجه سرعت تکنولوژی بیشتر شود.

پروژه RepRap دستگاههای ارزان قیمت را به متقاضیان اولیه داد و به دلیل ماهیت طراحی منبع باز، آنها سریع تر و بهتر تولید و تکثیر شدند. اگر به جلوتر و اکنون بیاییم، بازار مصرفی پرینترهای FDM حجم وسیعی از بازار را در بر می گیرد که برخی از آنها هنوز از پروژه RepRap استفاده می کنند تا از این طریق به محصولات درجه بالاتری دست پیدا کنند.

ما بعنوان مصرف کنندگان و تجارت هایی که از پرینترهای سه بعدی که روی میز جا می گیرد استفاده می کنیم، برای داشتن چنین تکنولوژی در دستانمان به ایده Open Source بدهکاریم.

3 دیدگاه دربارهٔ «9 مدل از بهترین پرینترهای سه بعدی اوپن سورس»

  1. سلام
    من متوجه نشدم تفاوت پرینتر open source با پرینترهای دیگه چیه؟
    ممکنه بیشتر توضیح بدید؟

    1. آموزش پرینتر سه بعدی

      سلام- یکسری پرینترها اصطلاحا اوپن سورس هستند یعنی میتوانید از روی آن مدل دلخواه خود را بسازید – ولی برخی برندهای پرینتر سه بعدی دارای قانون کپی رایت هستند و امکان کپی برداری از آنها را ندارید مثل کمپانی میکربات – نمونه چاپگر اوپن سورس مدلهای RepRap یا Prusa میباشند

    2. آموزش پرینتر سه بعدی

      برای درک بهتر سیستم عامل ویندوز مایکروسافت و سیستم عامل اوپن سورس لینوکس را در نظر بگیرید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست
پیمایش به بالا
telegram

مشاوره خرید و پشتیبانی مشتریان

واتس اپ phone تماس تلفنی چت آنلاین چت آنلاین